Over Gils - Gils Bouw | Service | Onderhoud

Over Gils

Gils Bouw, Service & Onderhoud B.V. is een professioneel en modern bouwkundig onderhoudsbedrijf. U vindt ons in het hele land. We werken voor woningbouwverenigingen, zorginstellingen en scholen, maar ook voor particuliere eigenaren van commercieel vastgoed. Allemaal werken ze graag met het enthousiaste team van Gils.

Ontzorgen doen we in kleinbouw, renovatie, planmatig onderhoud en dagelijks serviceonderhoud van vastgoed. Ons meerjarenonderhoud, mutatieonderhoud en projectmatig onderhoud worden gekenmerkt door enthousiasme, vakmanschap en kwaliteit met alle service en gemak. Onze 24-uurs storingsdienst is vanzelfsprekend dag en nacht beschikbaar.

Resultaatgericht werken met passie, samen met onze stakeholders, brengt wat elke opdrachtgever verlangt: maatwerk

Modern en transparant.

Onze manier van werken en communiceren betekent dat het hele proces simpel en vooral inzichtelijk is. We gaan met onze tijd mee en werken dus met de meest moderne hulpmiddelen: het Maatwerkpakket van Bouw7. Dat houdt de kwaliteit op hoog niveau en verschaft alle informatie real-time, rechtstreeks en direct opvraagbaar. Opdrachtgevers hebben daarmee altijd toegang tot  actuele informatie en rapportages.

Certificaten

Gecertificeerd door Duurzaam Repareren