Bouw7 - Gils Bouw | Service | Onderhoud

Bouw7

Klaar voor de toekomst

De technologie staat niet stil en in de bouw vindt er op allerlei manieren digitalisering plaats. Wij vinden het belangrijk om met onze tijd mee te gaan en werken daarom met de meest moderne bouwmanagement software: bouw7.

Bouw7 – Bouwmanagement software

Bouw7 is een mobiel, alles-in-één platform, dat ontwikkeld is om projectmanagement in de bouwsector te stroomlijnen. Door gegevens bij de bron te registreren, maakt bouw7 de productiviteit direct zichtbaar. Zo heeft Gils te allen tijde inzicht in kosten en voortgang van projecten.

Papierloos bouwen

Van offrering tot facturatie, met bouw7 heeft Gils het hele primaire bedrijfsproces gedigitaliseerd. Papierwerk en spreadsheets bestaan niet meer.

Bouw7 verbindt kantoor en werklocatie

De buitendienst van Gils maakt gebruik van de gebruiksvriendelijke mobiele applicatie op smartphone of tablet, en registreert alles bij de bron. Alle informatie wordt bewaard op één plek: de cloud. Kantoor en werklocatie staan hierdoor realtime met elkaar in verbinding.

Dit wil zeggen dat alles wat wordt geregistreerd: uren, materiaal, afval, leverbonnen, bestek, tekeningen en overige documentatie, standopnames en kwaliteitsinspecties, alles is direct zichtbaar op kantoor.

Snel en efficiënt

Dankzij bouw7 worden duizenden bonnen nu digitaal verwerkt en afgehandeld. De software van bouw7 is geïntegreerd met meerdere pakketten van Gils, zodat wij vanuit één omgeving kunnen blijven werken.

Met bouw7 zijn wij in staat om nóg sneller en efficiënter te werk te gaan, en zo tijd en kosten kunnen besparen.

Uitblinken

Met realtime data binnen handbereik, kunnen problemen zich niet verbergen en komen wij niet voor verrassingen te staan. Zo kan het enthousiaste team van Gils blijven doen waar het in uitblinkt, (papierloos) bouwen!

Innovatie

De toepassing van bouw7 is een investering in de toekomst. Met onze visie zullen wij altijd voorop blijven lopen met technologische mogelijkheden in de bouw.