Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen - Gils Bouw | Service | Onderhoud

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Met een tot EPA-adviseur opgeleide medewerker beschikt Gils over de vereiste expertise op het gebied van (kosten)efficiënt onderhoud van vastgoed.

Werken met materialen met een FSC keurmerk hebben een absolute prioriteit om het verantwoord beheer van bossen te bevorderen.  We monitoren ontwikkelingen in circulair bouwen, zodat ons inkoopbeleid hier permanent op wordt aangepast.

Alle Gils-vestigingen letten scherp op een goed milieu, bijvoorbeeld door het scheiden van afval. De bedrijfsauto’s worden geselecteerd op zuinigheid en uitstoot.

Permanente ontwikkeling is belangrijk voor mens en samenleving. We hebben dan ook tal van  opleidingsmogelijkheden voor de medewerkers om zich te ontwikkelen en door te groeien.
Ervaren timmerlieden zijn omgeschoold tot uitvoerder of werkvoorbereider.

Daarnaast zijn onze medewerkers opgeleid in het signaleren van bijzondere omstandigheden of verontrustende situaties in woningen die de aandacht vereisen van de verhuurder.

Met ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemingsbeleid geven wij mensen de mogelijkheid bij ons te re-integreren of een loopbaantraject in te gaan, zodat ook deze mensen hun passie voor de bouw en onderhoud kunnen blijven uitoefenen. Ook voor mensen met minder kansen op de arbeidsmarkt willen wij iets betekenen.

Gils Bouw, Service & Onderhoud B.V. is een erkend leerbedrijf, zodat de kennis en ervaringen van onze medewerkers doorgegeven worden aan stagiairs uit het beroepsonderwijs.